Gekochte content opnieuw downloaden naar een nieuwe of gerepareerde Xbox 360-console

U kunt content die u hebt gekocht in de Xbox Stores opnieuw downloaden naar een nieuwe of gerepareerde console.

Waarom zou ik eerder gekochte content opnieuw downloaden?

Wanneer u content via Xbox Live koopt en voor het eerst downloadt naar een Xbox 360-console, herkent Xbox Live de console waarnaar u downloadt als uw primaire console. Wanneer u content via Xbox Live downloadt naar de console, downloadt u ook de contentlicentie van het item (de toestemming om die content te gebruiken zoals bedoeld) naar de console. (Zie Xbox 360 Digital Rights Management voor meer informatie over contentlicenties)

De contentlicenties die u hebt gekocht en gedownloade content bevinden zich op uw primaire console.

Als u reeds gekochte content probeert te downloaden naar een nieuwe of gerepareerde Xbox 360-console, zal Xbox Live die console herkennen als een andere console. U zal de content dus niet kunnen downloaden. Mogelijk krijgt u ook het volgende foutbericht:

Content assigned to other console

Content opnieuw downloaden naar een nieuwe of gerepareerde console

Om dit probleem op te lossen, stelt u uw nieuwe of gerepareerde console in als uw primaire console. Daarvoor moet u eerst iets nieuws downloaden van Xbox Live naar de wachtrij van uw nieuwe of gerepareerde console. Download daarna uw eerder gekochte content. Dat doet u als volgt:

1. Download wat nieuwe content naar uw nieuwe console. Kies bijvoorbeeld de proefversie van een game in de Xbox Games Store.
picture
  1. Selecteer Confirm Purchase. De content wordt toegevoegd aan de wachtrij met Active Downloads op uw console.
    Opmerking Via stap 2 stelt u de gerepareerde of nieuwe console in als uw primaire console.
  2. Download de content die u reeds hebt gekocht nu opnieuw:
    1. Druk op de Guide-knop op de controller.
    2. Selecteer Xbox Home.
    3. Selecteer Instellingen.
    4. Selecteer Account.
    5. Selecteer Download History.
    6. Selecteer de gewenste content en selecteer daarna Download Again.