Uw downloadwachtrij beheren

Overzicht

Wanneer u een artikel downloadt, wordt dit toegevoegd aan een downloadwachtrij. Volg deze stappen om de artikelen in uw downloadwachtrij te bekijken.

Oplossingen

De downloadwachtrij op uw computer beheren

1. Ga op de computer naar Mijn account.
  2. Klik onder Apparaatbeheer op Xbox 360 Download Queue. Het item boven aan de wachtrij wordt het eerst gedownload.
  3. Kies een van de volgende handelingen:
    • Als u iets uit de wachtrij wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen.
    • Als u het bovenste item in de wachtrij wilt wijzigen, klikt u op Bovenaan plaatsen naast het item.

Opmerking Als u niet bent aangemeld, wordt u om uw Microsoft-account gevraagd.

De downloadwachtrij op uw console beheren

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
picture
  1. Ga naar Games & Apps.
  2. Selecteer Active Downloads.
picture

De weergegeven items staan in uw downloadwachtrij.
De status van een actieve download kan het volgende zijn:

• Pending: Het item wacht om te worden gedownload. Het is mogelijk dat er een ander item wordt gedownload, dat u een game speelt of een andere functie van Xbox Live gebruikt, of dat de console niet verbonden is met Xbox Live.
  • Downloading: Het item wordt nu gedownload. Aan de groene lijn ziet u hoever de download is gevorderd. U krijgt een melding in de Xbox Guide wanneer een download is voltooid of als de download is onderbroken of mislukt.
  • Paused: Het item is tijdelijk gestopt met downloaden. U speelt misschien een online game of u gebruikt een andere functie van Xbox Live. Wanneer u de andere Xbox Live-activiteit stopt, wordt het downloaden hervat.
  • Stopped: De download is gestopt omdat u deze hebt geannuleerd of omdat de verbinding tussen de console en Xbox Live is verbroken.
    • Het downloaden van video´s wordt niet automatisch hervat. Als het downloaden van een video werd gestopt, moet u de download wellicht opnieuw starten.
    • Als u de download hebt geannuleerd, probeert u het item opnieuw te downloaden (als u het nog steeds wilt).
    • Als de verbinding met de console werd verbroken, maakt u opnieuw verbinding met Xbox Live en begint u het item opnieuw te downloaden.
  • Assigned to Another Console: Het item is klaar voor downloaden, maar het is reeds toegewezen voor downloaden naar een andere Xbox 360-console.
  1. Kies een van de volgende handelingen:
    • Een item verwijderen: Selecteer het item en selecteer Cancel Download.
    • De downloadvolgorde wijzigen: Selecteer het item en selecteer Download Now.
    • Als u het item wilt downloaden op de console die u nu gebruikt: Selecteer het item en volg de instructies.

Zie Reeds gekochte content opnieuw downloaden naar een nieuwe of gerepareerde Xbox 360-console om te zorgen dat alle toekomstige downloads van Xbox Live naar de console worden gedownload die u nu gebruikt.