Hoe u de Xbox Live-downloadwachtrij kunt beheren op uw computer of Xbox 360

Overzicht

Het item wordt toegevoegd aan uw downloadwachtrij wanneer u een download start. In dit artikel wordt beschreven hoe u de items in uw downloadwachtrij kunt beheren.

Oplossingen

De downloadwachtrij op uw computer beheren

1. Ga op de computer naar Mijn account.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).
  3. Klik onder Apparaatbeheer op Xbox 360-downloadwachtrij. Het bovenste item in de wachtrij wordt het eerst gedownload.
  4. Kies een van de volgende handelingen:
    • Selecteer Verwijderen als u een item uit de wachtrij wilt verwijderen.
    • Selecteer Bovenaan plaatsen als u het item bovenaan in de lijst wilt plaatsen.

De downloadwachtrij op uw console beheren

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
picture
  1. Ga naar Games & Apps.
  2. Selecteer Active Downloads.
picture

De weergegeven items bevinden zich in uw downloadwachtrij.
De status van een actieve download kan het volgende zijn:

• In behandeling: Het item staat in de wachtrij tot het wordt gedownload. Een item kan in behandeling zijn als een ander item wordt gedownload of als de console niet verbonden is met Xbox Live.
  • Downloaden: Het item wordt nu gedownload. Een groene balk toont de status van de download. U krijgt een melding in de Xbox Guide wanneer de download is voltooid of wanneer de download wordt onderbroken of mislukt.
  • Onderbroken: De download van het item is tijdelijk gestopt. U speelt wellicht een online game of gebruikt een andere functie van Xbox Live. Wanneer u de andere Xbox Live-activiteit stopt, wordt de download hervat.
  • Gestopt: Een download stopt als u de download annuleert. Een download stopt ook als de verbinding tussen uw console en Xbox Live wordt verbroken.
    • Downloads van video's worden niet automatisch hervat. Als een download van een video stopt, moet u de download wellicht opnieuw starten.
    • Als u de download hebt geannuleerd, probeert u het item opnieuw te downloaden (als u het nog steeds wilt).
    • Als de verbinding met de console werd verbroken, maakt u opnieuw verbinding met Xbox Live en downloadt u het item opnieuw.
  • Toegewezen aan een andere console: Het item is klaar voor downloaden, maar het wordt gedownload naar een andere Xbox 360-console.
  1. Kies een van de volgende handelingen:
    • Een item verwijderen: Selecteer het item en selecteer daarna Cancel Download.
    • De downloadvolgorde wijzigen: Selecteer het item en selecteer daarna Download Now.
    • Het item downloaden naar de console die u nu gebruikt: Selecteer het item en volg de instructies.

Zie Reeds gekochte content opnieuw downloaden naar een nieuwe of gerepareerde Xbox 360-console om te zorgen dat alle toekomstige downloads van Xbox Live worden toegewezen aan de console die u nu gebruikt.