U krijgt "A Purchase Error Occurred" te zien wanneer u content koopt via Xbox Live op Xbox 360

Wanneer u content van Xbox Live via de Xbox 360-console koopt, krijgt u het volgende foutbericht te zien:

A Purchase Error Occurred

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Meld u af en probeer het opnieuw
  1. Druk op de Xbox controller op de Guide-knop en druk daarna op de X-knop om u af te melden.
picture
  1. Selecteer uw profiel en meld u aan.
  2. Ga naar de content waarvoor de fout is opgetreden.
  3. Probeer opnieuw om het item te kopen. Als u het item nog steeds niet kunt kopen, probeert u de volgende oplossing.
Oplossing 2: Controleer de status van de Xbox Live-service

Ga naar Servicestatus en controleer dat de Xbox Live-service beschikbaar is.

• Als de Xbox Live-service niet beschikbaar is, wacht dan even en probeer de content opnieuw te kopen wanneer de service beschikbaar is.
  • Als de Xbox Live-service wel beschikbaar is, probeert u de volgende oplossing.
Oplossing 3: Test uw Xbox Live-verbinding
  1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Network Settings.
  3. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  • Als u een gele waarschuwingsdriehoek ziet, kan er een NAT-probleem zijn. Zie Oplossing NAT-fout Xbox Live voor informatie over hoe u dit probleem kunt oplossen.
  • Probeer de volgende oplossing als u geen gele waarschuwingsdriehoek ziet.
Oplossing 4: Wis de cache van de Xbox 360-console

Zie Hoe u de cache op een Xbox 360 wist voor informatie om de systeemcache van uw console te wissen.