Aanmelden
Deze pagina delen

Eerder gedownloade of gekochte content opnieuw downloaden naar uw Xbox 360

Als u een item dat u eerder hebt gedownload opnieuw wilt downloaden, kunt u dat gratis doen.

Op deze pagina

Content opnieuw downloaden op uw Xbox 360-console

1. Meld u op uw console aan bij Xbox Live met de gamertag die u hebt gebruikt toen u de content de eerste keer kocht.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Selecteer Download History.
  2. Blader door uw downloadgeschiedenis en zoek het item dat u opnieuw wilt downloaden.
  3. Selecteer het item en selecteer daarna Download Again.

Voeg de content toe aan de downloadwachtrij op uw Xbox 360

1. Ga op een apparaat dat verbonden is met het internet naar Aankoopgeschiedenis om uw aankoopgeschiedenis te bekijken en meld u aan met uw Microsoft-account (e-mail en wachtwoord).
  2. Blader naar het item dat u opnieuw wilt downloaden en klik op In wachtrij plaatsen. Zo voegt u het item toe aan de downloadwachtrij van de console.
  3. Zet de console aan en maak verbinding met Xbox Live. Het item wordt gedownload.

Opmerking Door eerder aangekochte content naar een andere Xbox 360-console te downloaden, wordt de licentie van de content niet overgebracht. Als u content wilt gebruiken zonder u aan te melden op Xbox Live, moet u de licentie van de content naar de console overbrengen. Zie Kan eerder gedownloade content niet afspelen of gebruiken op Xbox 360 voor informatie over het overdragen van licenties.

Als u de gedownloade content niet ziet

Als content niet in de downloadgeschiedenis verschijnt, betekent dat meestal dat de content niet met uw account is gekocht. Om de content opnieuw te downloaden, zorgt u dat u bent aangemeld bij de account die u hebt gebruikt om de content te kopen.

Als u zeker bent dat u bent aangemeld met de account die u hebt gebruikt om de content te kopen, maar de content niet in uw downloadgeschiedenis staat, neem dan contact op met Xbox Support.