Eerder gedownloade of gekochte content opnieuw downloaden

Overzicht

Als u een item dat u eerder hebt gedownload of gekocht maar niet kon downloaden opnieuw wilt downloaden, kunt u dat gratis doen.

Oplossingen

Content opnieuw op uw computer downloaden

1. Ga naar Aankoopgeschiedenis om uw aankoopgeschiedenis te bekijken en meld u aan met uw Microsoft-account (e-mail en wachtwoord).
  2. Blader naar het item dat u opnieuw wilt downloaden en klik op In wachtrij plaatsen. Zo voegt u het item toe aan de downloadwachtrij van de console.
  3. Zet de console aan en maak verbinding met Xbox Live. Het item wordt gedownload.

Opmerking Door eerder aangekochte content naar een andere Xbox 360-console te downloaden, wordt de licentie van de content niet overgebracht. Als u content wilt gebruiken zonder u aan te melden op Xbox Live, moet u de licentie van de content naar de console overbrengen. Zie Kan content niet afspelen nadat de console is gerepareerd of vervangen voor informatie over het overdragen van licenties.

Content opnieuw op uw console downloaden

1. Meld u aan bij Xbox Live met de gamertag die u hebt gebruikt toen u de content de eerste keer kocht.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
  3. Selecteer Download History.
  4. Blader door uw downloadgeschiedenis en zoek het item dat u opnieuw wilt downloaden.
  5. Selecteer het item en selecteer daarna Download Again.