Problemen met content van Xbox Live op Xbox 360 oplossen

Xbox Live heeft veel fantastische content - apps, films, muziek, games en nog veel meer. Maak u geen zorgen als er een probleem is wanneer u content op Xbox Live probeert te kopen, te downloaden of af te spelen op de Xbox 360-console. Deze pagina kan u helpen deze problemen op te lossen.

Onderwerpen

Problemen met kopen en downloaden

U krijgt wellicht een foutbericht of foutcode te zien wanneer u content van Xbox Live probeert te downloaden of af te spelen. Zie Problemen met downloaden van Xbox Live oplossen voor hulp als u foutcode 80072EE2 of een foutbericht zoals "Some Xbox Live content is temporarily unavailable" te zien krijgt.

Wanneer u content van Xbox Live probeert te kopen of te downloaden kunt u ook een van de volgende fouten te zien krijgen. Als u een van deze foutberichten ziet, klikt u op de koppeling voor informatie over hoe u het probleem kunt oplossen:

Als u het foutbericht "This Item Is No Longer Available" te zien krijgt wanneer u content van Xbox Live opnieuw probeert te downloaden, kan het item verwijderd zijn van Xbox Live. Content kan verwijderd zijn van Xbox Live omwille van regionale juridische vereisten of andere problemen. Als de content is verwijderd van Xbox Live, dan is het item niet meer beschikbaar om aan te kopen of te downloaden.

Problemen met afspelen van content

Als u problemen hebt om content die u reeds hebt gekocht of gedownload af te spelen, vindt u hier wat suggesties die kunnen helpen.

Problemen met zoeken naar content

Door de grote hoeveelheid content die beschikbaar is op Xbox Live, kan het soms moeilijk zijn om exact te vinden wat u zoekt. Als u problemen hebt om een bepaalde titel of add-in te vinden, kan het eenvoudiger zijn om in alle titels te zoeken. Dat doet u als volgt.

Opmerking Wanneer u de titel of add-in hebt gezocht, kunt u de download naar uw Xbox-console plannen.

1. Ga naar Xbox Games.
  2. Selecteer Xbox 360.
  3. Zoek het soort content dat u wilt en klik op View All. Klik bijvoorbeeld op View All in het deel "New Games" om in alle games te zoeken.
  4. Selecteer de juiste filter in het vak SORT BY.
  5. Selecteer de titel die u wilt.
    Opmerking Als u een add-in voor de titel zoekt, raadpleeg dan het deel "All Downloads" op de pagina voor die titel.

Wanneer u alle titels bekijkt, is de content die wordt weergegeven de content die beschikbaar is voor de regio, op basis van de instelling voor uw Xbox Live-account. Niet alle content is beschikbaar in alle regio's, daarom kunt u specifieke content misschien niet vinden omwille van regionale beperkingen. Content die vroeger aanwezig was, kan verwijderd zijn omwille van regionale juridische vereisten of andere problemen.