Problemen met content van Xbox Live op Xbox 360 oplossen

Er staat veel fantastische content op Xbox Live - apps, films, muziek, games en nog veel meer. Lees deze pagina voor hulp als u een probleem hebt wanneer u content op Xbox Live probeert te kopen, te downloaden of af te spelen op de Xbox 360-console.

Op deze pagina

Problemen met kopen en downloaden

U krijgt wellicht een foutbericht of foutcode te zien wanneer u content van Xbox Live probeert te downloaden of af te spelen. Zie Problemen met downloaden van Xbox Live naar Xbox 360 oplossen voor hulp als u foutcode 80072EE2 of een foutbericht zoals "Some Xbox Live content is temporarily unavailable" te zien krijgt.

Klik op de link naar de pagina met oplossingen als u een van de volgende fouten te zien krijgt wanneer u content van Xbox Live probeert te kopen of te downloaden:

Als u het foutbericht "This Item Is No Longer Available" te zien krijgt wanneer u content van Xbox Live opnieuw probeert te downloaden, kan het item verwijderd zijn van Xbox Live. Content kan verwijderd zijn van Xbox Live omwille van regionale juridische vereisten of andere problemen. In dat geval is het item niet meer beschikbaar om aan te kopen of te downloaden.

Problemen met afspelen van content

Als u problemen hebt om content die u reeds hebt gekocht of gedownload af te spelen, vindt u hier wat suggesties die kunnen helpen.

Problemen met zoeken naar content

Door de grote hoeveelheid content die beschikbaar is op Xbox Live, kan het soms moeilijk zijn om exact te vinden wat u zoekt. Als u problemen hebt om een titel of add-in te vinden, kan het eenvoudiger zijn om in het volledige aanbod te zoeken. Dat doet u als volgt.

Opmerking U kunt de download plannen nadat u de titel of add-in hebt gekocht.

1. Ga naar Xbox Games.
  2. Selecteer Xbox 360.
  3. Zoek het soort content dat u wilt en klik op View All. Klik bijvoorbeeld op View All in het deel "New Arcade Titles" om in alle games te zoeken.
picture
  1. Selecteer de juiste filter in het vak SORT BY.
picture
  1. Selecteer de titel die u wilt.
    Opmerking Als u een add-in voor de titel zoekt, raadpleeg dan het deel "All Downloads" op de pagina voor die titel.

Wanneer u het volledige aanbod bekijkt, is de content die wordt weergegeven de content die beschikbaar is in de regio voor uw Xbox Live-account. Sommige content is niet in alle regio's beschikbaar. Content die vroeger aanwezig was, kan verwijderd zijn omwille van regionale juridische vereisten of andere problemen.