Fout 19-01-80004005 treedt op wanneer u muziek probeert af te spelen op uw iPod via uw Xbox

Overzicht

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u muziek probeert af te spelen op een iPod die is aangesloten op de Xbox 360-console:

Unplayable content

Status code: 19-01-80004005

Dit kan betekenen dat uw Xbox-console de bestandsindeling van de muziekbestanden op uw iPod niet kan lezen.

Oplossingen

Ga naar Xbox Live en download de Optional Media Update om dit probleem op te lossen.

Als dit probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.