Fout 19-02-80004005 treedt op wanneer u content probeert af te spelen op uw Xbox 360-console

Probleem

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u content op de Xbox 360-console probeert af te spelen:

Can't play this content because it may not be supported. For more info, go to www.xbox.com/support

Status code: 19-02-80004005

Dit kan betekenen dat de content "beveiligd" is. Deze fout kan optreden als Digital Rights Management (DRM) is gecodeerd in de content.

Oplossingen

Om dit probleem te omzeilen, zorgt u ervoor dat u een exemplaar van de content verkrijgt dat niet "beveiligd" of gecodeerd met DRM is.

Opmerking Het is mogelijk dat u de Optionele media-update moet installeren om bepaalde bestandsindelingen af te spelen.

Als dit probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.