Foutcode 23ef treedt op wanneer u een update van de Xbox 360-console probeert te downloaden

Overzicht

U krijgt mogelijk de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status code: 23ef-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

In deze foutcode zijn de tekens "x" tijdelijke aanduidingen. De daadwerkelijke foutcode varieert. Een foutcode 23ef kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

23ef-3cd6-1380-2203-c000-c001

23ef-351f-b800-0f00-c000-014f

Deze fouten kunnen betekenen dat de update niet is gedownload.

Oplossingen

Oplossing 1: Probeer de pagina Problemen met de console-update oplossen

Zie Problemen met updates van consolesoftware oplossen om het probleem op te lossen.

Oplossing 2: Neem contact op met Xbox Support

Als het probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.