Fout 32 treedt op wanneer u de Kinect-microfoon voor Xbox 360 gebruikt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

32

Als u dit foutbericht te zien krijgt wanneer u Kinect gebruikt, betekent het dat de microfoon van de Kinect-sensor u niet goed kan horen.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "Meer info" en daarna "Opnieuw proberen"

Selecteer Meer info wanneer u de fout krijgt, voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-stemherkenning en chat om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen voor optimale prestaties van de microfoon.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met de eerste twee oplossingen niet is opgelost, gaat u naar het Onlineservicecentrum om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Veelgestelde vragen over garantie en reparatie van Xbox 360.