Foutcode 351f-0000-0080-0300-8007-0570 treedt op wanneer u een Xbox-update probeert te downloaden

Probleem

U krijgt wellicht het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een Xbox-update probeert te downloaden:

System update not downloadable.

Status code: 351f-0000-0080-0300-8007-0570.

Dit kan betekenen dat er een fout is opgetreden met een update van een game of app.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen voor het probleem:

• Wis de systeemcache van de Xbox 360
    1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
    2. Selecteer Storage of Memory.
    1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
    2. Selecteer Clear System Cache.
    1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.