Foutcode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx treedt op wanneer u een update van Xbox probeert te downloaden

Probleem

U krijgt wellicht het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een Xbox-update probeert te downloaden:

System update not downloadable.

Status code: 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

Dit kan betekenen dat er te veel andere gebruikers dezelfde update op hetzelfde moment proberen te downloaden.

Oplossingen

Om dit probleem op te lossen, wacht u 24 tot 48 uur en probeert u daarna opnieuw te downloaden.

Als dit probleem nog steeds optreedt nadat u 48 uur hebt gewacht, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling Contact onderaan deze pagina.