Foutcode 396B treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

Probleem

U krijgt mogelijk de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update van de consolesoftware naar de Xbox 360 probeert te downloaden:

Cannot process update.
Status code: 396B-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Dit betekent dat de console-update niet is gedownload en geïnstalleerd.

Opmerking In deze foutcode zijn de tekens xxxx tijdelijke aanduidingen. De daadwerkelijke foutcode varieert naargelang de regio. Een foutcode 396B kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

396B - 397F - 1380 - 0702 - C000 - 0099

Oplossing

Probeer de oplossingen in Foutcode na bijwerken consolesoftware om het probleem op te lossen.

Als het probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.

Verwante problemen