Fout 4 treedt op wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt

Als u foutcode 4 en het volgende bericht te zien krijgt wanneer u uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt, betekent het dat de microfoon van de Kinect-sensor u niet goed kan horen:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-stemherkenning en chatten om te leren hoe u de Kinect-sensor kunt plaatsen voor optimaal gebruik van de microfoon.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.