Fout 56-C00DF237 treedt op wanneer u een video afspeelt vanaf een Windows Phone of USB-flashstation op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video afspeelt vanaf een Windows Phone of USB-flashstation in Films en tv op een Xbox 360-console:

56-C00DF237

Dit kan betekenen dat de verbinding met de MTP-telefoon (Media Transfer Protocol) of het flashstation is verbroken.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u de telefoon of het flashstation opnieuw aansluiten op de Xbox 360-console.