Foutcode 5829 treedt op wanneer u de Xbox 360 gebruikt

Probleem

U kunt de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgen wanneer u Xbox 360 gebruikt:

An update to support this game may be available. For more info, go to www.xbox.com/games

Dit kan het volgende betekenen:

• De game wordt niet ondersteund op de Xbox 360.
  • U hebt een ander opslagapparaat dan de officiële Xbox 360 harddisk.
  • U hebt niet alle nodige software-updates voor de Xbox 360-console.
  • Opgeslagen games van een originele Xbox-console kunnen niet worden overgebracht naar een Xbox 360-console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.