Fout 63-C00D28A0 treedt op wanneer u een video van een portable apparaat op Xbox 360 streamt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video vanaf een portable apparaat naar uw Xbox 360-console probeert te streamen:

63-C00D28A0

Deze fout kan optreden in de volgende gevallen:

U kunt beveiligde content niet streamen naar een Xbox 360-console vanaf een portable apparaat dat gebruik maakt van MTP.

Oplossing

Om dit probleem te omzeilen, kopieert u de content naar uw Xbox 360-console. Probeer daarna de video opnieuw af te spelen. Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor informatie over hoe u content op Xbox 360 kunt kopiëren, verplaatsen of verwijderen.