Fout 69-8000FFFF treedt op wanneer u een video bekijkt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video op uw Xbox 360-console probeert te bekijken:

69-8000FFFF

Dit kan het volgende betekenen:

• De bestandsindeling van de video wordt niet ondersteund door Xbox 360, daarom zal de video niet worden afgespeeld.
  • Er is een fout opgetreden toen u het afspelen van de video pauzeerde en daarna weer probeerde te hervatten.

Oplossing

Zie Veelgestelde vragen over video en audio afspelen op Xbox 360 voor meer informatie over bestandsindelingen die worden ondersteund door Xbox 360.

De plaats waar u een video pauzeert, wordt wellicht niet correct gemarkeerd in bepaalde bestandsindelingen. Als u fout 69-8000FFFF te zien krijgt wanneer u het afspelen van een video hervat, probeer de video dan vanaf het begin af te spelen.

Zie Dvd's afspelen op de Xbox 360-console voor informatie over het gebruik van de bediening om video's af te spelen.