Fout 69-80070057 treedt op wanneer u een video bekijkt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video op uw Xbox 360-console probeert te bekijken:

69-80070057

Dit kan het volgende betekenen:

• De bestandsindeling van de video wordt niet ondersteund door Xbox 360, daarom kunt u de video niet afspelen.
  • Een deel van de video is beschadigd.

Oplossing

Zie Veelgestelde vragen over video en audio afspelen op Xbox 360 voor meer informatie over bestandsindelingen die worden ondersteund.

Als u fout 69-80070057 te zien krijgt tijdens het afspelen, probeer dan het beschadigde deel van de video over te slaan. Druk bijvoorbeeld in de Films en tv-app op de "A"-knop om de bediening voor afspelen weer te geven. Gebruik dan de bediening voor afspelen om het beschadigde deel van de video over te slaan.

Zie Dvd's afspelen op uw console voor informatie om de bediening voor afspelen te gebruiken.