Fout 69-c00D10E0 treedt op wanneer u een video- of muziekbestand probeert te streamen op de Xbox 360-console

Probleem

U kunt de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgen wanneer u een muziek- of videobestand probeert te streamen:

69-c00D10E0

Unplayable Content

Dit kan het volgende betekenen:

• Het bestand is te groot voor streamen.
  • Het bestand is beschadigd.
  • De benodigde codec om het bestand af te spelen ontbreekt.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

• Oplossing 1: Als u het muziek- of videobestand streamt vanaf een USB-flashstation of extern apparaat, controleert u de bestandsgrootte en de indeling van het apparaat. Controleer dat de bestandsgrootte en de indeling van het apparaat aan de volgende vereisten voldoen:
    • Het bestand is niet groter dan 4 GB.
    • Het USB-flashstation of externe apparaat is geformatteerd als FAT32. (FAT32-indeling ondersteunt bestanden tot 4 GB.)

Nadat u gecontroleerd hebt dat het bestand en het externe apparaat voldoen aan de vereisten, probeert u de video opnieuw af te spelen. Ga naar tv & movies, Movies & TV en selecteer My Video.

Als het bestand niet voldoet aan deze vereisten, kunt u het bestand niet afspelen.

• Oplossing 2: Als u video streamt vanaf Xbox Live, start u de Xbox 360-console opnieuw. Vervolgens verwijdert u de content en downloadt u deze opnieuw. Dat doet u als volgt:
    1. Zet de Xbox 360-console uit en start de console opnieuw. Zo kan de Xbox 360 opnieuw geïnitialiseerd worden zodat de codec correct kan worden geladen.
    2. Doe het volgende:
      1. Ga op het Xbox Dashboard naar System, selecteer Memory, selecteer Hard Drive, selecteer Videos en selecteer vervolgens de video die u probeert te bekijken.
      2. Verwijder de video en download deze opnieuw. De film zal u niet opnieuw worden aangerekend.

Opmerking Zorg dat de recentste updates van de Xbox 360-console zijn geïnstalleerd. Zie voor meer informatie Een nieuwe Xbox 360-update ophalen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.