Fout 8007-000F "Can't process the update" treedt op wanneer u een update op Xbox 360 downloadt

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update van het Xbox Dashboard naar uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Error code: 8007-000F

Dit kan betekenen dat er tijdens de update geen opslagapparaat (geheugenkaart of harddisk) werd gevonden.

Oplossingen

Probeer de volgende stappen voor het probleem:

1. Zet uw console uit.
  2. Verwijder alle opslagapparaten, zoals USB-flashstations, externe harddisks of de interne harddisk van de Xbox 360 E-console of de Xbox 360 S-console. Ontdek hoe u de harddisk verwijdert.
  3. Voeg uw primaire opslagapparaat toe (bijvoorbeeld de harddisk).
  4. Zet de console aan.
  5. Probeer opnieuw om de console te updaten.

Krijgt u het foutbericht nog steeds te zien?

• Als de Xbox 360-console een interne geheugenmodule heeft: Probeer de update op een ander opslagapparaat te installeren of ga naar het Onlineservicecentrum om een consolereparatie aan te vragen.
    Voorbeelden van interne geheugenmodules zijn:
    • Xbox 360 E 4 GB
    • Xbox 360 S 4 GB
    • Originele Xbox 360 Arcade
  • Als uw Xbox 360-console een aangesloten harddisk (HDD) heeft: Zie Een Xbox 360-harddisk toevoegen of verwijderen voor informatie om de HDD te verwijderen, zodat u een ander opslagapparaat kunt gebruiken wanneer u de update installeert. (Er zijn HDD's van 20 GB tot 320 GB verkrijgbaar)

Als het probleem met de voorgaande oplossingen niet is verholpen, moet uw console worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.