Fout 80070003 treedt op wanneer u uw Xbox Live-profiel probeert te downloaden

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u uw profiel op Xbox Live probeert te downloaden:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.

Status code: 80070003

Dit kan betekenen dat er niet genoeg ruimte vrij is op uw opslagapparaat.

Oplossingen

Oplossing 1: Verplaats of verwijder items om ruimte vrij te maken op uw opslagapparaat

Dit probleem kan optreden omdat er niet genoeg vrije ruimte beschikbaar is op uw opslagapparaat. Er is bijvoorbeeld onvoldoende vrije ruimte beschikbaar op uw Xbox-harddisk.

Als er niet voldoende vrije ruimte is, moet u ruimte maken door items te verplaatsen of verwijderen. Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen.

Oplossing 2: Verwijder het profiel dat op uw Xbox-console is opgeslagen

Zo verwijdert u het profiel dat op uw Xbox-console is opgeslagen:

1. Ga naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer All Devices.
  4. Selecteer Gamer Profiles.
  5. Selecteer de gamertag die u wilt verwijderen.
  6. Selecteer Delete.
  7. Selecteer Delete Profile Only. (Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard)

Oplossing 3: Wis de systeemcache

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  3. Selecteer Storage of Memory.
  4. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  5. Selecteer Clear System Cache.
  6. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.

Oplossing 4: Download uw profiel opnieuw

Volg deze stappen om uw Xbox Live-profiel te downloaden:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  1. Selecteer Download Profile.
  2. Opmerking Als u de melding "Download Profile" niet te zien krijgt, betekent het waarschijnlijk dat u bent aangemeld bij uw profiel. Druk op X om u af te melden.

3. Voer de Microsoft-account die is gekoppeld aan uw Xbox Live-gamertag in. Als u uw Microsoft-account of wachtwoord niet weet, zie E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
  4. Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, is de Microsoft-account van de ouder nodig om het profiel te downloaden.

5. Selecteer het opslagapparaat voor uw profiel (bijvoorbeeld Hard Drive).
  6. Uw profiel wordt gedownload.