Fout 80070057 treedt op wanneer u een video bekijkt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een video op uw Xbox 360-console probeert te bekijken:

Status Code: 80070057

Dit kan betekenen dat videobestand beschadigd is of dat het was ingedeeld met een codec die niet wordt ondersteund door de Xbox 360-console.

De codec of coder-decoder converteert informatie naar een gecomprimeerd bestand dat later wordt gebruikt tijdens het afspelen. Codecs zijn niet universeel. Niet alle codecs worden ondersteund door alle afspeelapparaten.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.
Oplossing 1: Sla het desbetreffende deel over
Als het videobestand beschadigd is, kunt u de desbetreffende delen in het bestand misschien overslaan met behulp van de knop 'hoofdstuk overslaan'. Zie voor meer informatie Dvd's afspelen op uw Xbox 360-console.

Oplossing 2: Download de content opnieuw

Als u het videobestand dat u probeert te bekijken hebt gedownload, moet u het wellicht opnieuw downloaden. Zie Uw Xbox Live downloadgeschiedenis bekijken voor informatie over opnieuw downloaden.
Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.