Fout 800705b6 treedt op wanneer u content probeert te downloaden op uw Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content naar uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

800705b6

Dit kan betekenen dat de content beschadigd is tijdens het downloaden.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Verwijder uw profiel, wis uw systeemcache en voeg uw profiel daarna opnieuw toe

De systeemcache bevat tijdelijke bestanden die worden gebruikt door de Xbox 360-console. Het probleem kan mogelijk worden opgelost door uw profiel te verwijderen en de systeemcache te wissen. Voer deze stappen uit:

1. Verwijder uw profiel.
    1. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
    2. Selecteer Storage of Memory.
    3. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller.
    4. Selecteer Profiles.
    5. Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen.
    6. Selecteer Delete.
    7. Selecteer Delete Profile Only. Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard.
  2. Wis de systeemcache van de Xbox 360.
  3. Download uw profiel opnieuw.
    1. Druk op de controller op de Xbox Guide-knop (grote X-knop in het midden van uw controller).
    2. Selecteer Download Profile.
      Opmerking Ziet u Download Profile niet? Druk op X om u af te melden bij uw profiel.
    3. Voer de Microsoft-account in die gekoppeld is aan uw Xbox Live-gamertag. Als u uw Microsoft-account of wachtwoord niet weet, zie E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
    4. Voer nu het wachtwoord van uw Microsoft-account in.
      Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, zijn de Microsoft-accountgegevens van een volwassene nodig om het profiel te downloaden.
    5. Selecteer het opslagapparaat voor uw profiel.
      Uw profiel wordt gedownload. Wanneer uw profiel gedownload is, kunt u kiezen of u al dan niet wilt dat het wachtwoord van uw Microsoft-account vereist is om u aan te melden bij uw profiel.
Optie wachtwoord onthouden
Optie wachtwoord onthouden

De optie Remember Password is standaard uitgeschakeld, wat betekent dat het wachtwoord van uw Microsoft-account wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt bij uw Xbox Live-profiel.

1. Laat het keuzevakje Remember Password afgevinkt (uit) als u wilt dat het wachtwoord van uw Microsoft-account wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt bij uw profiel op deze console.
      Opmerking Als u uw profiel naar uw eigen console downloadt, kunt u de optie Remember Password selecteren zodat het wachtwoord van uw Microsoft-account niet wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt bij uw profiel op deze console.

U kunt u nu aanmelden op deze console met uw Xbox Live-gamertag.

Belangrijk Als u uw profiel naar een andere console hebt gedownload en u hebt de optie Remember Password geselecteerd, kunt u het wachtwoord op afstand verwijderen zodat via deze console geen toegang kan worden verkregen tot uw profiel. Zie Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox 360-console beheren om te weten te komen hoe dat moet.

Oplossing 2: Verwijder de content en probeer de content opnieuw te downloaden

De content kan beschadigd zijn tijdens het downloaden. Verwijder de content en probeer de content opnieuw te downloaden.

Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor informatie over hoe u items van uw Xbox 360 kunt verwijderen.

Oplossing 3: Los problemen met uw netwerkverbinding op

Controleer de verbinding van de console met uw router of modem. Zie Verbindingsproblemen met Xbox Live oplossen als uw console correct is verbonden met het internet.