Fout 8007139f treedt op wanneer u gedownloade content afspeelt op Xbox 360

Probleem

U krijgt de volgende fout en bericht te zien wanneer u gedownloade content op de Xbox 360-console probeert af te spelen.

Can't find the content.

Status code: 8007139f

Dit betekent dat de content niet gevonden werd op uw console. Dit kan optreden als de content ontbreekt of beschadigd is.

Oplossing

Download de content opnieuw om dit probleem te omzeilen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Ga naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage en selecteer vervolgens het opslagapparaat waarop de content is opgeslagen.
  3. Selecteer Rights Database.
  4. Selecteer Delete en selecteer daarna Yes.
  5. Selecteer Settings en vervolgens Account.
  6. Selecteer Download History.
  7. Selecteer de content die u wilt in uw Xbox Music and Video Purchase History en selecteer vervolgens Download Again.
  8. Probeer de content opnieuw af te spelen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.