Foutcode 8007274C treedt op wanneer u de Xbox 360-console start

Belangrijk Dit artikel bevat instructies die u helpen een bepaald probleem te omzeilen. Deze instructies bevatten echter stappen waarmee u de beveiligingsinstellingen op uw netwerk kunt verlagen of uitschakelen. Voordat u dit soort wijzigingen aanbrengt, is het raadzaam de risico's met betrekking tot de beveiliging van uw console in te schatten.

Opmerking Als u fout 8007274C te zien krijgt wanneer u de software van de Xbox 360-console probeert bij te werken, zie Fout 8007274C treedt op wanneer u een update naar uw Xbox 360-console downloadt.

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u uw Xbox 360-console probeert te starten:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. The content will automatically appear when it's available.
Status code: 8007274C

Dit kan betekenen dat er een vorm van draadloze interferentie is. Als u een bekabelde verbinding gebruikt, betekent het dat uw firewall wellicht erg beperkend is ingesteld.

Oplossingen

Draadloze verbinding

Bekabelde verbinding

Waarschuwing Uw netwerk kan door deze stappen kwetsbaarder worden voor kwaadwillige gebruikers of kwaadaardige software, zoals virussen. We bevelen u deze procedure niet aan. We geven deze echter wel, zodat u zelf kunt beslissen of u deze wilt volgen. Voer de volgende stappen op eigen risico uit.

1. Schakel de firewall van uw modem of router tijdelijk uit.
  2. Probeer verbinding te maken met Xbox Live.
  3. Controleer dat de juiste netwerkpoorten geopend zijn op de modem of router. Een lijst met deze netwerkpoorten vindt u in Netwerkpoorten die worden gebruikt door Xbox Live.