Fout 8007274D treedt op wanneer u een Xbox Live-lidmaatschap probeert te kopen

Probleem

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een Xbox Live-lidmaatschap probeert te kopen:

• Console Error: 8007274D

Oplossing

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen en uw systeemcache te wissen:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  3. Selecteer Storage of Memory.
  4. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  5. Selecteer Clear System Cache.
  6. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.