Fout 8013AB07 treedt op wanneer u iets probeert te kopen op Xbox 360

U krijgt wellicht de volgende foutcode en melding te zien wanneer u iets probeert te kopen op uw Xbox 360-console:

There aren't enough funds in your account, possibly because of estimated tax. Add funds to your Microsoft account or use a different payment option.

Statuscode: 8013AB07

Dit betekent dat het saldo in uw Microsoft-account ontoereikend is om de aankoop te voltooien.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u saldo toevoegen aan uw Microsoft-account met een Xbox-geschenkkaart of een nieuwe betalingsoptie, zoals een creditcard of PayPal, toevoegen aan uw account.

U kunt eenvoudig een betalingsoptie toevoegen. Ga naar Een betalingsoptie online toevoegen en selecteer Een betalingsoptie toevoegen links op het scherm.