Fout 80181102 treedt op wanneer u content voor Xbox 360 probeert te downloaden

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content voor Xbox 360 probeert te downloaden:

80181102

Deze fout kan het volgende betekenen:

• Uw aankoop is niet goed voltooid.
  • U moet uw Xbox Live-profiel verwijderen, uw systeemcache wissen en uw profiel opnieuw downloaden.
  • Er zijn verbindingsproblemen met Xbox Live of internet.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Zorg dat u uw aankoop in uw Xbox Live-account kunt zien

Meld u aan bij uw Xbox Live-account. Als u uw aankoop niet kunt zien, is deze wellicht niet uitgevoerd. Probeer de aankoop opnieuw uit te voeren. Als u uw aankoop kunt zien maar de content nog steeds niet kunt downloaden, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Verwijder uw Xbox Live-profiel, wis de systeemcache en download uw profiel daarna opnieuw

1. Verwijder uw Xbox Live-profiel:
    1. Ga naar Settings en daarna naar System Settings.
    2. Selecteer Storage.
    3. Selecteer  All Devices
    4. Selecteer Profielen.
    5. Selecteer de gamertag voor het profiel dat u wilt verwijderen.
    6. Selecteer Verwijderen.
    7. Selecteer Alleen profiel verwijderen. Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard.
  2. Wis de systeemcache om eventuele beschadigde gegevens te verwijderen. Zie Hoe u de cache op een Xbox 360 wist voor meer informatie.
  3. Download uw Xbox Live-profiel.
    1. Druk op de Guide-knop op de controller.
    2. Selecteer Profiel downloaden
      Opmerking Ziet u Download Profileniet? Dit betekent dat u bent aangemeld met een ander profiel. Druk op de X om u af te melden, bevestig en selecteer Profiel downloaden.
    3. Selecteer Profiel downloaden onder aan het scherm Profiel downloaden.
    4. Voer de Microsoft-account in die is gekoppeld aan uw Xbox Live-profiel. (Als u uw Microsoft-account of wachtwoord niet meer weet, gebruik de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.
    5. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in.)
      Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, moeten de gegevens van de gekoppelde Microsoft-account van een volwassene worden ingevoerd om het profiel te downloaden.
    6. Selecteer het opslagapparaat voor uw profiel.
      Uw profiel wordt gedownload. Wanneer uw profiel is gedownload, kunt u kiezen of u wilt dat het wachtwoord van uw Microsoft-account vereist is om u aan te melden bij uw profiel. De optie Remember Password  is standaard uitgeschakeld, wat betekent dat het wachtwoord telkens wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt, tenzij u deze instelling verandert.

Probeer de volgende oplossing als deze oplossing niet werkt.

Oplossing 3: Los problemen met uw Xbox Live-verbinding op
Als uw probleem niet is opgelost met de vorige oplossing, los dan problemen met uw netwerk- en Xbox Live-verbinding op. Zie de volgende pagina's voor informatie over hoe u dat kunt doen:

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.