Fout 805df700 treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox 360:

805df700

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Verwijder uw Xbox Live-profiel, wis de systeemcache en download uw profiel daarna opnieuw

Dat doet u als volgt:

1. Verwijder uw Xbox Live-profiel:
    1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
    2. Selecteer Storage.
    3. Selecteer All Devices.
    4. Selecteer Gamer Profiles.
    5. Selecteer de gamertag voor het profiel dat u wilt verwijderen.
    6. Selecteer Delete.
    7. Selecteer Delete Profile Only. Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard.
  2. Wis de systeemcache om eventuele beschadigde gegevens te verwijderen. Zie Hoe u de cache op een Xbox 360 wist voor meer informatie.
  3. Download uw Xbox Live-profiel opnieuw:
    1. Druk op de controller op de Guide-knop (grote X-knop in het midden van de controller).
    2. Selecteer Download Profile.
      Opmerking Ziet u Download Profile niet? Dit betekent dat u bent aangemeld met een ander profiel. Druk op de X om u af te melden, bevestig en selecteer Download Profile.

3. Selecteer Download Profile onder aan het scherm Download Profile.
    4. Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in die is gekoppeld aan uw Xbox Live-profiel. Als u dit niet weet, gaat u naar E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
    5. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in. Als u het vergeten bent, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.
      Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, moeten de Microsoft-accountgegevens van een volwassene worden ingevoerd om het profiel te downloaden.

6. Als u externe opslag op de console gebruikt, selecteert u het opslagapparaat waarop u het profiel wilt opslaan. Als u geen externe opslag gebruikt, wordt uw profiel onmiddellijk gedownload.

U moet zich nu kunnen aanmelden op de console met uw Xbox Live-profiel.

Belangrijk Als u uw profiel naar een andere console hebt gedownload en u hebt de optie Remember Password geselecteerd, dan kunt u het wachtwoord op afstand verwijderen zodat niemand anders via deze console toegang kan krijgen tot uw profiel. Zie Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox 360-console beheren om te weten te komen hoe dat moet.

Oplossing 2: Los problemen met uw netwerkverbinding op

Zie de Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360 voor hulp bij verbindingsproblemen.

Oplossing 3: Neem contact op met uw ISP

Neem voor meer hulp contact op met uw internetserviceprovider (ISP).