Fout 809B1008 treedt op wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

No player detected

809B1008

Dit betekent dat de sensor u niet goed kan zien tijdens een test van de Kinect-tuner.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info wanneer u het foutbericht krijgt, voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Meer informatie over plaatsing van de Kinect-sensor om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Zorg voor goede verlichting

Probeer de oplossingen in Ruimteverlichting voor Kinect voor informatie over optimale verlichting voor Kinect.

Oplossing 4: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.