Fout 809B1009 treedt op wanneer u uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

Head not detected

809B1009

Dit betekent dat de Kinect-sensor u niet goed kan zien tijdens een Kinect-tunertest. Het probleem kan zijn dat de sensor niet correct geplaatst is of dat de ruimte onvoldoende verlicht is en de sensor u niet kan zien.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Plaats de Kinect-sensor correct

Zie Kinect instellen om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen.

Probeer de volgende oplossing als u dit foutbericht nog steeds krijgt nadat u de richtlijnen om de Kinect correct in te stellen hebt gevolgd.

Oplossing 3: Zorg voor goede verlichting

Zie Ruimteverlichting voor Kinect voor informatie over en suggesties voor optimale verlichting voor Kinect.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 4: Neem contact op met Xbox Support

Als deze fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling Contact opnemen onder aan deze pagina.

Oplossing 5: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie en reparatie: Veelgestelde vragen.