Fout 809B100C treedt op wanneer u de Kinect-sensor bij uw Xbox 360 gebruikt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u de Kinect-sensor voor uw Xbox 360 gebruikt:

Too far left

809B100C

Dit betekent dat de Kinect-sensor u niet goed kan zien tijdens een test van de Kinect-tuner.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info wanneer u de fout krijgt, voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Plaats de Kinect-sensor correct

Zie Meer informatie over plaatsing van de Kinect-sensor om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Zorg voor goede verlichting

Zie Ruimteverlichting voor Kinect voor informatie over optimale verlichting voor Kinect.

Oplossing 4: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met de voorgaande stappen niet is opgelost, gaat u naar het Onlineservicecentrum en klikt u op Vraag een reparatie aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Reparatie Xbox 360: veelgestelde vragen.