Fout 809B100D treedt op wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u een Kinect-sensor op uw Xbox 360-console gebruikt:

Too far right

809B100D

Dit betekent dat de Kinect-sensor u niet goed kan zien tijdens een test van de Kinect-tuner.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Plaats de Kinect-sensor correct

Zie Kinect instellen op Xbox 360 om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen.

Probeer de volgende oplossing als u dit foutbericht nog steeds krijgt nadat u de richtlijnen op de pagina hebt gevolgd.

Oplossing 3: Zorg voor goede verlichting

Probeer de oplossingen in Ruimteverlichting voor Kinect voor informatie over optimale verlichting voor Kinect.

Oplossing 4: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie en service: Veelgestelde vragen.