Fout 809B1080 treedt op wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

Kinect microphone is not detected.

809B1080

Dit betekent dat de microfoon van de Kinect-sensor u niet goed kan horen.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info wanneer u de fout krijgt, voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om te zien of de microfoon u nu hoort.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-spraakherkenning en chatten op Xbox 360 om te leren hoe u de Kinect-sensor kunt plaatsen voor optimale prestaties van de microfoon.

Oplossing 3: Gebruik de Kinect-tuner

Probeer het probleem op te lossen met de Kinect-tuner. Zie De audiotuner op uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruiken en Problemen met lichaamstracering voor de Kinect-sensor voor Xbox 360 oplossen voor richtlijnen.

Oplossing 4: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.