Fout 8AC8000D treedt op wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt:

Couldn't hear the calibration tone

8AC8000D

Dit betekent dat de microfoon van uw Kinect u niet goed kan horen. Het probleem is wellicht dat de microfoon niet correct is gekalibreerd of niet correct is geplaatst.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-stemherkenning en chat om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen voor optimaal gebruik van de microfoon.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met deze stappen niet is opgelost, gaat u naar het Onlineservicecentrum en klikt u op Vraag een reparatie aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Reparatie Xbox 360: veelgestelde vragen.