Fout 8C320008 treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Xbox 360

U krijgt wellicht de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Xbox 360-console:

Er is een probleem met Xbox Live. Probeer het later opnieuw
Statuscode: 8C320008.

Dit kan betekenen dat er een probleem is met uw Microsoft-account om één van de volgende redenen:

• Onjuiste of onvolledige factuurgegevens.
  • Een openstaand saldo in uw account.
  • Te veel recente aankooppogingen vanaf uw Xbox-account.
  • Verdacht of frauduleus gedrag.
  • De gebruikte creditcard of bankpas voor de account is niet geactiveerd.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: neem contact op met uw bank of financiële instelling

De Xbox-aankoop kan mislukt zijn om de volgende redenen:

• Uw creditcard of bankpas is niet geactiveerd.
  • De creditcard of bankpas is geweigerd wegens onvoldoende saldo.
  • De creditcard of bankpas is niet geautoriseerd voor online aankopen of automatische afschrijvingen.
  • De creditcard- of bankpasmaatschappij blokkeert de transactie.

Neem contact op met uw creditcard- of bankpasmaatschappij of bank en zorg dat de door u gebruikte kaart is geactiveerd, dat u over voldoende saldo beschikt en dat de transactie niet om een of andere reden wordt geblokkeerd.

Oplossing 2: betaal een openstaand saldo in uw Microsoft-account

Als u een betalingsoptie hebt die is gekoppeld aan een abonnement met een openstaand saldo, moet u het verschuldigde saldo betalen voordat u iets kunt kopen op uw Xbox 360-console.

Zo kunt u uw verschuldigd saldo online betalen:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Services en abonnementen.
  2. Zoek uw te betalen abonnement in de lijst. Het verschuldigd bedrag staat in het rood.
  3. Selecteer Nu betalen en volg de instructies om het verschuldigde saldo te betalen.

Opmerking Als uw abonnement moet worden betaald, kunt u het verschuldigde saldo niet betalen door een prepaidcode toe te voegen. U moet het verschuldigde saldo betalen via de bovenstaande stappen voordat u uw prepaidcode kunt inwisselen.

Oplossing 3: wijzig uw betalingsoptie

Zie Een betalingsoptie online bijwerken, selecteer Een betalingsoptie bijwerken links op het scherm en volg de instructies op het scherm om uw betalingsoptie online te wijzigen of bij te werken.