Fout C000-0001 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Probleem

U krijgt de volgende fout en het volgende foutbericht te zien wanneer u een update probeert te downloaden:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Opmerking De tekens x zijn tijdelijke aanduidingen. Deze tekens variëren in het werkelijke bericht.

Dit kan betekenen dat er met uw console is geknoeid of dat deze is veranderd en dat de console is geblokkeerd.

Oplossing

Volg deze stappen om offline te gamen op uw console wanneer deze geblokkeerd is:

1. Koppel de netwerkkabel los of verwijder de Xbox 360 draadloze netwerkadapter uit de console.
  2. U moet automatisch aanmelden uitschakelen, zodat u offline kunt gamen. Automatisch aanmelden uitschakelen:
    1. Start de console opnieuw.
    2. Kies No wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.
    3. Druk op de Guide-knop op de controller.
    4. Ga naar Settings en selecteer Profile.
    5. Selecteer Sign-in Preferences.
    6. Zet Profile Auto Sign-in op "Off".
    7. Druk op B op de controller om terug te gaan naar het Xbox Dashboard.

U kunt uw games nu offline op de console spelen. Eventuele verdere pogingen om u bij Xbox Live aan te melden of de consolesoftware bij te werken, zullen echter een foutmelding opleveren.

Zie Informatie over Xbox Live-consoleblokkeringen voor meer informatie over consoleblokkeringen.