Foutcode C000-0034 treedt op wanneer u een update probeert te installeren vanaf een opslagapparaat

Probleem

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgt wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te installeren vanaf een opslagapparaat,

C000-0034

Can’t read the update from your storage device. Please reinsert it to continue the update.
If the problem persists, visit www.xbox.com/support

Dit kan betekenen dat er een probleem is met uw opslagapparaat.

Oplossing

Neem contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling Contact opnemen onder aan deze pagina.