Statuscode C000-007B treedt op wanneer u iets downloadt naar uw Xbox 360-console

Probleem

Als u de volgende foutcode te zien krijgt wanneer u iets (een app, een game, een video, enz.) naar de Xbox 360-console probeert te downloaden, dan kan er een hardwareprobleem zijn met uw console:

Can’t read update from disc.

Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007b

Opmerking De tekens "x" variëren.

Oplossing

Probeer de console bij te werken via een USB-station of een schijf om dit probleem op te lossen. Zie Een nieuwe Xbox-update ophalen voor meer informatie over hoe u dit kunt doen.

Vraag een reparatie aan als het probleem niet is opgelost nadat u de console hebt bijgewerkt.

Verwante problemen