Fout C000-007F treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

Probleem

U krijgt mogelijk de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

Update failed.
Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F

Opmerking De tekens "x" variëren.

Dit kan betekenen dat er een hardwarestoring is opgetreden met de console.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet uw console worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.