Fout C000-0221 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Overzicht

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een update probeert te downloaden:

• Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.
  • Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0221

Opmerking De tekens x variëren.

Dit kan betekenen dat er met uw console is geknoeid of dat deze is veranderd en is geblokkeerd. Uw console kan geen verbinding meer maken met Xbox Live, geen software-updates meer installeren of nieuwe games spelen waarvoor een update van de consolesoftware vereist is. Informatie over Xbox Live-consoleblokkeringen.

Oplossing

Volg deze stappen om uw bestaande offline te spelen als uw console geblokkeerd is:

1. Koppel de netwerkkabel los of verwijder de Xbox 360 draadloze netwerkadapter uit de console.
  2. Schakel automatisch aanmelden uit als het is ingeschakeld:
    1. Start de console opnieuw.
    2. Kies No wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.
    3. Druk op de Guide-knop op de controller.
    4. Ga naar Settings en selecteer Profile.
    5. Selecteer Sign-in Preferences.
    6. Zet Profile Auto Sign-in op "Off".
    7. Druk op B op de controller om terug te gaan naar het Xbox Dashboard.

U kunt uw games nu offline op de console spelen. Eventuele verdere pogingen om u bij Xbox Live aan te melden of de consolesoftware bij te werken, zullen echter een foutmelding opleveren.