Fout C000020C treedt op wanneer uw Kinect-sensor voor Xbox 360 niet wordt ingeschakeld

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer uw Kinect-sensor voor Xbox 360 niet wordt ingeschakeld.

The Kinect sensor was unplugged

Error code: C000020C

Dit kan betekenen dat de Kinect-sensor misschien niet goed is aangesloten of dat een vereiste update niet is geïnstalleerd.

Oplossingen

Oplossing 1: Werk de consolesoftware bij

1. Plaats een Kinect-game-disc.
  2. Start de game vanaf het Xbox Dashboard.
  3. Als uw Xbox-consolesoftware moet worden geüpdatet, ziet u het volgende bericht:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

1. Selecteer Yes, Restart om de update te installeren.

Oplossing 2: Controleer de kabels

Xbox 360 S-console

1. Zet de console uit.

Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.

2. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
  3. Zet de console aan.

Originele Xbox 360-console

1. Zet de console uit.
  2. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  3. Controleer of de USB-stekker is aangesloten op de achterkant van de console.

Het lampje in het midden van de kabel moet groen branden.

Geen groen lampje? Probeer de kabel aan te sluiten op een ander stopcontact om na te gaan of de kabel goed werkt. Als u de kabel moet vervangen, neemt u contact op met Xbox Support.

1. Zet de console aan.

Als u deze stappen hebt geprobeerd maar nog steeds een probleem hebt, probeert u dit:

1. Druk op de Guide-knop op uw controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  3. Selecteer Kinect Settings.
  4. Selecteer Kinect Sensor en selecteer vervolgens On.

Oplossing 3

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.