Fout C0050006 treedt op wanneer u de Kinect-sensor gebruikt

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u de Kinect-sensor gebruikt:

The Kinect sensor needs an update

C0050006

Dit betekent dat de software van de Xbox 360-console of de Kinect-sensor moet worden bijgewerkt.

Oplossingen

Wanneer u dit bericht ziet, selecteert u desgevraagd Yes om de software-update te downloaden en toe te passen. De update wordt automatisch toegepast wanneer u de console opnieuw opstart.

Als dit probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.