Foutcode C0051011 treedt op wanneer u de Kinect-sensor van een Xbox 360 gebruikt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

There's a USB connection problem.
C0051011

Dit kan betekenen dat er te veel USB-accessoires aangesloten zijn op uw Xbox 360-console of dat één van uw USB-apparaten niet goed werkt.

Oplossing

Probeer uw USB-accessoires te testen door ze stuk voor stuk te verwijderen en weer aan te sluiten om dit probleem op te lossen:

Xbox 360 E-console

1. Zet de Xbox 360-console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  5. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht blijft zien, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.

Xbox 360 S-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  5. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires de fout veroorzaakt.

Originele Xbox 360-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  4. Controleer of de USB-stekker van de Kinect is aangesloten op de achterkant van de console.
  5. Zet de console aan.
  6. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires de fout veroorzaakt.

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande oplossing, moet de Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.