Fout D000-0185 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een update probeert te downloaden:

D000-0185
Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.
If the problem persists, go to www.xbox.com/support

Dit kan betekenen dat de console tijdens de software-update geen opslagapparaat (geheugenkaart of harddisk) kon vinden.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op Xbox Live-status of controleer of er een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina staat. Als er momenteel servicewaarschuwingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Alleen voor klanten in de VS: Als een specifieke service of app onderbroken is, kunt u vragen via sms of een gesproken bericht een melding te ontvangen wanneer deze weer actief is. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.

Oplossing 2: Verwijder opslagapparaten en probeer de console opnieuw te updaten

1. Zet uw console uit.
  2. Verwijder alle opslagapparaten, zoals USB-flashstations, externe harddisks of de interne harddisk van de Xbox 360-console. (Zie Een Xbox 360-harddisk toevoegen of verwijderen)
  3. Voeg uw primaire opslagapparaat toe, bijvoorbeeld de harddisk.
  4. Zet de console aan.
  5. Probeer opnieuw om de console bij te werken.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met de vorige oplossingen niet is opgelost, gaat u naar het online servicecentrum en vraagt u een reparatie aan. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren voor meer informatie.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie en reparatie: Veelgestelde vragen.