Foutcode E62 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Het is mogelijk dat u het volgende foutbericht en foutcode te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E62

Dit betekent dat er een probleem kan zijn met de console.

Oplossingen

Probeer de volgende stappen:

• Xbox 360 E-console of Xbox 360 S-console
Xbox 360 E-console Xbox 360 S-console
Xbox 360 E-console Xbox 360 S-console
  1. Koppel alle accessoires los en sluit ze weer aan.
  2. Verwijder de harddisk.
  3. Verwijder eventueel aanwezige USB-flashstations. Dat doet u als volgt:
    • Zet de Xbox 360-console uit.
    • Koppel eventuele USB-flashstations los die op de console zijn aangesloten.
    • Zet de console aan.
    Als het probleem met deze stap is opgelost, sluit u het USB-flashstation weer aan om na te gaan of het probleem zich alleen voordoet als het is aangesloten. In dat geval gebruikt u een ander USB-flashstation.
  4. Verwijder de huidige software-updates op uw console en voer nieuwe updates uit. Dat doet u als volgt:
    • Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Instellingen en selecteer Systeeminstellingen.
    • Selecteer Opslag.
    • Markeer Memory unit (maar selecteer dit niet).
    • Druk op de controller op de volgende knoppen in deze volgorde:
      1. Linker bumper
      2. Rechter bumper
      3. De X-knop
      Weet u niet waar deze knoppen staan op de controller? Zie Xbox 360 bedrade en draadloze controllers.
    • Herhaal stap d.
    • Wanneer u het volgende bericht ziet, selecteert u Ja:
      Systeemupdate verwijderen
      Als een opslagmedium een systeemupdate bevat, worden de update en de toegang tot Xbox Live verwijderd. Als u deze functies later weer wilt gebruiken, meldt u zich aan bij Xbox Live en downloadt u de update. Ga voor meer informatie naar www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.
      Wanneer de bewerking is voltooid, wordt uw console opnieuw opgestart. Wilt u doorgaan?
      Ja
      Nee
    • De Xbox 360-console zal opnieuw opstarten. Voer de recentste software-updates uit.
  • Originele Xbox 360-console
Originele Xbox 360-console
Originele Xbox 360-console

Gebruik de Oplossing voor knipperende lampjes. Kies één knipperend lampje als probleem en volg de stappen in de oplossing.

Als het probleem met deze stappen niet is opgelost, gaat u naar het onlineservicecentrum  om een reparatie aan te vragen. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren voor meer informatie.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie en reparatie: Veelgestelde vragen.