Kinect gebruiken met frontprojectie-tv's

Oplossingen

De ideale positie voor de Kinect is net boven of onder uw tv-scherm, op één lijn met het midden van het beeld. De Kinect kan overal worden geplaatst van 0,6 tot 1,8 meter boven de vloer.

De Kinect-kabel is niet lang genoeg

Als de sensorkabel in uw situatie niet lang genoeg is, kan het nodig zijn om de Xbox 360-console te verplaatsen of een Microsoft-verlengkabel met licentie gebruiken.

De Kinect-sensorkabel is 2,7 meter lang, maar u kunt de kabel verlengen door middel van de verlengkabel van drie meter (los verkrijgbaar). Meer informatie over Kinect-accessoires.

Ruimteverlichting voor Kinect

Veel frontprojectie-tv's werken het beste in een verduisterde kamer, maar Kinect werkt het beste in een kamer met helder licht en zelfs verlichting. Meer informatie over verlichting.