Accessoires en vervangende onderdelen voor Kinect voor Xbox 360

Overzicht

Sommige accessoires en vervangende onderdelen voor Kinect voor Xbox 360 zijn verkrijgbaar via de Microsoft Store.

Opmerking Accessoires zijn niet in elk land of elke regio verkrijgbaar. Zo zijn bijvoorbeeld een aantal accessoires die verkrijgbaar zijn in de Microsoft Store in de Verenigde Staten niet verkrijgbaar in andere landen of regio's.

WiFi-verlengkabel voor de Kinect

Met de WiFi-verlengkabel voor de Kinect sluit u een Xbox 360 draadloze netwerkadapter aan op een USB-poort aan de voorkant, terwijl u de Kinect-sensor aangesloten laat op de achterkant van de Xbox 360-console. U hebt deze kabel niet nodig als u een Xbox 360 S-console hebt. U kunt deze kabel bestellen in de Microsoft Store of contact opnemen met Xbox Support, zie het onderdeel Help onderaan op deze pagina.

Voeding Kinect-sensor

De voeding voor de Kinect-sensor werd oorspronkelijk geleverd bij uw sensor en is vereist om de sensor aan te sluiten op een originele Xbox 360-console. U kunt deze kabel bestellen in de Microsoft Store of contact opnemen met Xbox Support, zie het onderdeel Help onderaan op deze pagina.

Vervanging gameschijven

Zie Vervanging van Xbox 360-games voor vervanging van Microsoft-games.

Kinect-montageopties

De Kinect-sensor is zo ontworpen dat u deze op een schap net boven of onder uw tv kunt plaatsen. Zie Montageopties voor de Kinect-sensor voor tips en advies over de plaatsing van de sensor als u geen geschikte plek voor de sensor kunt vinden.

Verlengkabel voor Kinect-sensor

Als de Kinect-sensorkabel in uw situatie niet lang genoeg is, kan de verlengkabel de Kinect-kabel 3 meter langer maken. Deze kabel is verkrijgbaar in de Microsoft Store.