Accessoires en vervangende onderdelen voor Kinect

Overzicht

De volgende Kinect-accessoires en vervangende onderdelen zijn verkrijgbaar via de Microsoft Store.

Opmerking Accessoires zijn niet in elk land/elke regio verkrijgbaar. Zo zijn bijvoorbeeld een aantal accessoires die verkrijgbaar zijn in de Microsoft Store in de Verenigde Staten niet verkrijgbaar in andere landen/regio's.

WiFi-verlengkabel voor de Kinect

Met deze kabel sluit u een Xbox 360 draadloze netwerkadapter aan op een USB-poort, terwijl u de Kinect-sensor aangesloten laat op de achterkant van de Xbox 360-console. U hebt deze kabel niet nodig als u een Xbox 360 S-console hebt. Indien nodig kunt u deze kabel bestellen in de Microsoft Store of contact opnemen met Xbox Support, zie het onderdeel Help onderaan deze pagina.

Voeding Kinect-sensor

Met deze kabel, die wordt geleverd bij uw sensor, sluit u de sensor aan op een originele Xbox 360-console. Indien nodig kunt u deze kabel bestellen in de Microsoft Store of contact opnemen met Xbox Support, zie het onderdeel Help onderaan deze pagina.

Vervanging gameschijven

Voor vervanging van Microsoft Kinect-games raadpleegt u het Schijfvervangingsprogramma van Microsoft.

Kinect-montageopties

De Kinect-sensor is zo ontworpen dat u deze op een schap net boven of onder uw tv kunt plaatsen. Als u geen geschikte plek voor de sensor kunt vinden, hebt u misschien iets aan deze montageopties.

Verlengkabel voor Kinect-sensor

Als de sensorkabel in uw situatie niet lang genoeg is, kunt u een verlengkabel gebruiken, waarmee u de Kinect-kabel 3 meter langer kunt maken. Deze kabel is verkrijgbaar bij Performance Designed Products (PDP) of in de Microsoft Store.