De Xbox 360 Kinect-sensor kalibreren

Oplossing

De Xbox 360 Kinect-sensor gebruikt uw lichaam als besturing door uw lichaamsbewegingen te traceren. Als Kinect uw lichaam niet goed traceert, kunt u de Kinect-sensor opnieuw kalibreren. Dat doet u als volgt:

1. Pak de kalibratiekaart die is meegestuurd met de Kinect-gameschijf.
  2. Opmerking Kalibratiekaarten voor Kinect zijn verkrijgbaar bij Kinect Adventures! en enkele andere Kinect-games. Als u geen kalibratiekaart hebt, kunt u er misschien een lenen van een vriend.

Opmerking Afhankelijk van de afdrukkwaliteit zal het kalibratieproces misschien niet correct werken als u de kalibratiekaart kopieert of een afbeelding van de kalibratiekaart afdrukt.

picture
  1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer Kinect Tuner.
picture
  1. Selecteer Calibration.
  2. Houd de kalibratiekaart omhoog zodat Kinect deze kan waarnemen.
picture
  1. Beweeg de kaart naar voren, naar achteren of opzij totdat de ogen op de kaart passen in de bril op het scherm. De randen van de kalibratiekaart moeten samenvallen met de rechthoek op het scherm.
picture
  1. Houd de kaart stil totdat het groene vak is gevuld.
  2. Herhaal stap 6 en 7 totdat de kalibratie van de Kinect-sensor voltooid is.
picture