Kinect-functies voor Xbox 360 in- en uitschakelen

U kunt bepaalde Kinect-functies voor Xbox 360 naar wens in- of uitschakelen. Misschien wilt u bijvoorbeeld de chatmicrofoon of de sensor uitschakelen zonder deze te ontkoppelen.

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Kinect Settings.
  3. Selecteer het item dat u wilt wijzigen.
    • Sensor: Zet de sensor aan of uit.
    • Chatmicrofoon: Zet de chatmicrofoon aan als u tijdens een game met andere spelers wilt spreken of als u Video Kinect gebruikt. Leer meer over Video Kinect. Als u de chatmicrofoon uitschakelt, werkt de spraakherkenning nog steeds.

Opmerking: als u de Kinect-gids gebruikt, kunt u de chatmicrofoon in- of uitschakelen door uw hand te houden boven het spraakpictogram in de rechterbenedenhoek.

• Spraakherkenning: Zet de spraakherkenning aan als u de Xbox 360-console wilt besturen met uw stem. Zet de spraakherkenning uit als u geen spraakopdrachten wilt gebruiken (u kunt de sensor nog steeds gebruiken om te chatten).
  4. Selecteer Uit of Aan.